design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zondag 18 april 2010

Doosje


De vorige week kon ik het nog....
Heb dus van een roomkaasdoosje (plastic) dit gemaakt. Wel fijn om er kleine scrap-onderdeeltjes in te bewaren. Handig is het doorzichtige dekseltje: kan ik direct zien wat erin zit!
Fijne zonnige zondag,
Jen.

5 opmerkingen:

Lilly zei

wat een schattig doosje.

Gaat het goed met je?? Hopelijk heb je geen pijn.

Groetjes, Lilly

stuur me je adres,ik wil je een beetje opbeuren.
Mijn Emailadres vind je onder mijn profiel

Marjolein zei

Owwwwwww wat een schatje meis!!!
Nou even geduld, en goed rusten en aansterken en dan kan je dit straks allemaal weer doen!

Dikke tuut!

Elly zei

Lieve Jen! Wat een troubles allemaal bij jou! Wat lees ik nu, geopereerd aan je arm???? Och, och er blijft jullie ook niets bespaard hè! Wel lekker dat je nog een beetje kunt freubelen, want de hele dag zomaar liggen is denk ik niets voor jou. Dit doosje is echt superlief geworden! Ik heb nog een paar blikjes van Maya Road liggen, ook wel leuk om zo op te pimpen. Maar nu eerst: de tuin! Dat staat nu als nr 1 op m'n to-do lijstje.
Nou lieve Jen, denk goed om je arm en jezelf, hopelijk ben je weer snel de oude!
Liefs en dikke knuf van mij!

Ellen zei

Lieve Jen omdat ik je emailadres niet meer heb doe ik het even zo. Dank voor je lieve berichtje weer en ik heb het heel graag gedaan, hoop dat ik je dag een klein beetje zonniger heb kunnen maken. Tot mijn schrik bedacht ik dat ik er helemaal vergeten ben om iets in te schrijven, een kleine krabbel van mij voor jou maar ik had haast en wilde hem direct naar je toesturen, ja zo vergeet je dus dingen maar je weet wel wat ik had willen schrijven de kaart zei al genoeg.Meis heel veel beterschap elke dag een stukje beter hoop ik.
Liefs, Ellen

Miss jane zei

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情