design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zondag 18 april 2010

Doosje


De vorige week kon ik het nog....
Heb dus van een roomkaasdoosje (plastic) dit gemaakt. Wel fijn om er kleine scrap-onderdeeltjes in te bewaren. Handig is het doorzichtige dekseltje: kan ik direct zien wat erin zit!
Fijne zonnige zondag,
Jen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een schattig doosje.

Gaat het goed met je?? Hopelijk heb je geen pijn.

Groetjes, Lilly

stuur me je adres,ik wil je een beetje opbeuren.
Mijn Emailadres vind je onder mijn profiel

Marjolein zei

Owwwwwww wat een schatje meis!!!
Nou even geduld, en goed rusten en aansterken en dan kan je dit straks allemaal weer doen!

Dikke tuut!

Splashes of Pink and Mint zei

Lieve Jen! Wat een troubles allemaal bij jou! Wat lees ik nu, geopereerd aan je arm???? Och, och er blijft jullie ook niets bespaard hè! Wel lekker dat je nog een beetje kunt freubelen, want de hele dag zomaar liggen is denk ik niets voor jou. Dit doosje is echt superlief geworden! Ik heb nog een paar blikjes van Maya Road liggen, ook wel leuk om zo op te pimpen. Maar nu eerst: de tuin! Dat staat nu als nr 1 op m'n to-do lijstje.
Nou lieve Jen, denk goed om je arm en jezelf, hopelijk ben je weer snel de oude!
Liefs en dikke knuf van mij!

Ellen zei

Lieve Jen omdat ik je emailadres niet meer heb doe ik het even zo. Dank voor je lieve berichtje weer en ik heb het heel graag gedaan, hoop dat ik je dag een klein beetje zonniger heb kunnen maken. Tot mijn schrik bedacht ik dat ik er helemaal vergeten ben om iets in te schrijven, een kleine krabbel van mij voor jou maar ik had haast en wilde hem direct naar je toesturen, ja zo vergeet je dus dingen maar je weet wel wat ik had willen schrijven de kaart zei al genoeg.Meis heel veel beterschap elke dag een stukje beter hoop ik.
Liefs, Ellen