design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zondag 15 augustus 2010

The summerflu/ de zomergriep.


Long time ago that I blogged.....
Ten day's.....Well....what to say?
After a couple of day's at home, I started with a summerflu....Then the kids also and finally it was Peter's turn.
So...a little excuse for not blogging. But I made a LO of an old picture of me, my mom, my grandma and her mother. It's not vintage this time.
I made it quite colorful with two big birds on the LO. And a lot of bling-bling! Hope you like it! My great-grandmom was blind. That's why she is looking this way on the picture, but she was a doll!
Then I started with my Greek book: I made a lot of pictures from the sunset on Kos and I am working on the LO. It's not finished yet, but I will give you an idea. I am planning two albums about our latest vacation on Kos! I will keep you informed about these albums!!
I also picked up the sewing: the second beachhouse is on the way!
So...busy, busy...
And I am working on a project for some friends who were married for 25 years. Their party is coming up, soon, so....
Have a nice sunday, Jen.

Heb eventjes niet geblogd....Nou jah....Eventjes???? Wel tien dagen niet! Niks voor mij, ha, ha. Maar goed....een paar dagen nadat we terug kwamen van Kos, kreeg ik een zomergriepje. De kids volgden al snel en toen was het Peter zijn beurt. Nu zijn we allemaal weer fit en kwiek. Dat betekent natuurlijk niet, dat we stil zaten, maar het bloggen bleef erbij. Vandaar dat ik jullie maar eens weer op de hoogte ga stellen van de dingen waarmee ik bezig ben. Allereerst een Lay Out van een oude foto, waar ik met mijn moeder, mijn oma en mijn overgrootoma op sta. Dit keer is het geen VINTAGE geworden. Op de een of andere manier had ik meer zin in een kleurig schouwspel met twee grote vogels (zelf geknipt uit karton) en veel bling-bling! Mijn overgrootoma kijkt een beetje donker, maar dat komt omdat zij blind was. Vandaar, want het was een schatje en ik noemde haar altijd opoe!
Hoe vinden jullie deze?
Dan ben ik gestart met de vakantie-foto's. Ik ben van plan twee Kos-albums te maken....Moet ook wel (zucht...),want, ha, ha...ik zit met meer dan 400 foto's! Die moeten dus echt verwerkt worden en dat ga ik dus mede doen door dit soort LO's> hier heb ik dus 10 foto's in 1 LO gegoten! De zonsondergang was prachtig op Kos: ik heb er zo van genoten. Helemaal in trance stond ik dit schitterende schouwspel te bewonderen. De LO is nog niet af, maar het begin is er! Mochten jullie nog tips hebben en/of adviezen: IK HOU ME AANBEVOLEN!
Verder heb ik het naaiwerk maar weer van stal gehaald: het tweede strandhuisje (Atelier Sterre) is in de maak! Het gaat stukken sneller dan het 1e, maar dat komt, omdat ik nu weet hoe het in elkaar moet!
Druk-druk, want ik ben ook nog begonnen aan een project voor twee lieve vrienden, die 25 jaar getrouwd zijn en die binnenkort een feestje hebben. Maar dat houden jullie tegoed!
Fijne zondag allemaal,
Liefs, Jen.

10 opmerkingen:

a portland granny zei

You're baaaaaack!! I've missed you. I know your albums will be beautiful! You are such an artist!

Your pages with the mother and grandmother are lovely. (What is an LO?) I'm sure when you tell me, I'll be embarrassed because it is so easy to figure out!!??

scrappy jen d zei

Dearest Joan,
Don't feel embarrassed, hon! You can't know everything! A LO is a Lay out> just one simple oage for the scrapbook. A spread are two pages and they belong together.
Hopefull I helped you out with the scrap-language!
Love you, Jen.

stieneke zei

Hallo duizendpoot.
De lo van de 4 generaties is mooi geworden, hoeft niet altijd vintage te zijn.
De zons ondergang is practig, ook heel mooi papier.
Misschien is een patchwork of een film lo een idee.
Liefs Stieneke.

scrappy jen d zei

Hoi Stieneke,
Ja...een patchwork is ook leuk! Goed, dat je me hieraan herinnert! Heb het al eens gedaan: in Amerika.
Helemaal vergeten! Een film LO?
Dat moet je me maar eens uit leggen, ha, ha.
Klinkt wel interessant! Dank je voor je tips/ideetjes, Groetjes, Jen.

stieneke zei

Ik heb het misschien wat verkeert omschreven, ha, ha, maar bedoel allemaal foto's aan elkaar net zoals de negatieven van foto's vroeger.
gr Stieneke.

scrappy jen d zei

Zoiets dacht ik al wel, Stieneke!
Bedankt voor de leuke tips. Ga het zeker proberen, want ik heb meer dan genoeg foto's!
Gr. Jen.

Ellen zei

Lieve Jen wat heb jij een geweldige vakantie achter de rug, zo waardevol en je hebt fantastische mensen ontmoet ja dan komt nu het moment om het vast te leggen maar dat gaat je lukken hoor en het hoeft morgen niet af te zijn ;-)
Je layout is heerlijk , zo vrolijk soms is het geweldig om even heel andere kleuren te gebruiken.
Ja die strandhuisjes heb ik ook gemaakt een heerlijk maar tijdrovend werkje.
Tgaat hier zijn gangetje hoor deze week weer aan het werk alleen onze meiden zijn nog op vakantie heerlijk als die weer veilig thuis zijn straks.
Lief, Ellen

jacqueline zei

Hallo Jenny
wat een prachtige creaties. was al een tijdje niet wezen kijken op je blog en heb het dan ook "even" bijgelezen en wat heb je een heerlijke vakantie gehad.
Tot gauw
Groetjes Jacqueline

Elly-My Everyday Things zei

Ahhh... je bent alweer lekker bezig zie ik! Die lo met vogeltjes is super, lekker vrolijk! En die zonsondergang.... romantisch!
En ook alweer aan het vilten??? Jou kennende zal het niet lang meer duren of het verschijnt wel op je blog!

Brocante en Rozen zei

Ohh wat schattig!
Ik ben dol op vogeltjes!!
En sorry voor mijn late berichtje en verzending. Ik had het zo ontzettend druk! Maar ik hoop dat je veel plezier zal hebben van de applicaties!

Liefs Pam