design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

vrijdag 8 juli 2011

Zeehondencreche Lenie 't Hart in Pieterburen!

Zoals sommigen van jullie wel weten ben ik werkzaam aan de kleine dorpsschool O.B.S. "De Wirdumerdraaischool" te Wirdum (Gn).
De kleine scholen worden met sluiting bedreigt en dat is echt heel, heel erg.
Ik begrijp best, dat het een geldkwestie is, maar....
Zie hier! Niet alleen presteren wij goed qua scores, ook werken wij aan sociale competenties! WAAR EEN KLEINE SCHOOL GROOT IN KAN ZIJN!
Woensdag, 22 juni j.l. hielden we een heuse sponsorloop en in een uur tijd renden leerlingen en leerkrachten, alsmede enthousiaste ouders meer dan 1100 (!!!!) euro bijeen om maar liefst twee zeehondjes te adopteren bij zeehondenmoeder Lenie te Pieterburen.
Dat was een geweldige happening! Dinsdag, 5 juli waren de groepen 1 t/m 5 voor een educatieve schoolreis bij de zeehondjes om twee cheques aan te bieden en vrijdag, 8 juli vielen de groepen 6 t/m 8 met hun neuzen in de boter, want Lenie was er zelf en kregen we wederom een VIP-behandeling!
We hebben zelfs onze Diderik en Alicia van heel dichtbij mogen bewonderen!
Iedereen was bijzoner onder de indruk van hetgeen in het zeehonden-ziekenhuis plaats vindt!
We hopen, dat onze zeehondjes medio september 2011 het ruime sop weer in kunnen! Aan de fantastische (medische) zorg van de medewerkers van Pieterburen zal het niet liggen! En aan de kinderen in Wirdum ook niet!
Wat een geweldige prestatie!
Geniet van de foto's!
Liefs, Jen.

Geen opmerkingen: