design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

donderdag 17 mei 2012

Marianne Design Challenge Blog.

This time you can enter the challenge by making a card with the Marianne Design craftables.
This is what I made as a member of the MD Challenge Blog.
I used Marianne Design papers, a MD stamp and a craftable.
Made some flowers out of MD papers and I did cut out the figures (girl on swing and girl with cat) out of a MD paper. Hope you like it and I hope you will all do your best and play a long with us! There is again a nice price to win! Have a nice day, Jen.

Deze keer kunnen jullie weer mee doen met de Marianne Design Challenge door het maken van een kaart, waarbij je craftables gebruikt.
Dit is mijn bijdrage als lid van het MD Challenge Blog.
Ik heb alleen maar Marianne Design papier gebruikt, met een craftable en een MD stempel.
De bloemen heb ik uit MD papier geponst en de figuurtjes (meisje op schommel en meisje met kat) zijn uit MD papier geknipt.
Hopelijk vinden jullie het weer een leuke kaart en ik hoop, dat jullie allemaal weer mee gaan doen met deze leuke challenge! Er is weer een mooie prijs te winnen!
Wens ik jullie een fijne dag toe, Jen.

2 opmerkingen:

Danoesja zei

Hoi Jen

Wat een mooi kaartje, alles van marianne design is ook zo mooi.

Nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. Leuk om te lezen dat je zoontje al zo lekker ondeugend word en anderen imiteerd , mag ik vragen hoe oud je zoon is? Mijn zoon vind het altijd geweldig als hij met de vrienden van zijn broer kletst want dan hoort hij er echt bij en het is heel leuk om te zien dat die knullen in het begin niet zo goed weten hoe ze er mee om moeten gaan maar na een tijdje is het zo gewoon voor ze, het is een leerproces voor iedereen en zou veel meer gebruikt moeten worden op scholen en verenigingen vind ik.

Lieve groetjes
Danoesja

Riet zei

Wat een prachtige kaart Jennie.

Liefs Riet.