design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

woensdag 31 oktober 2007

BOM.

Hier is het dan!

MIJN BOM!!
Ha, ha...Nee, ik ben geen bom-moeder, hoor. BOM betekent BOOK OF ME en het gaat dan ook over jezelf en over je werk en over de dingen, die je lekker vindt, die je interesseren, wat je zoal mee sleept in je tas, waar je nooit zonder zou kunnen, waar je bang voor bent, wat je doet in het dagelijkse leven, wat je uit spookt wanneer je vrij bent, waar je absoluut niet goed in bent enz.

Ik kreeg dit prachtige album op een Scrap-a-ganza.....
Was er in aan het werk en hoepla! Daar ging mijn restantje wijn over dit mooie mintgroene boek.
Ik wilde het weg gooien, totdat Marja in Bedum mij wees op dit schitterende stofje in haar winkeltje. Ik maakte het over de wijnvlekken en versierde het met die leuke strass-steentjes.
Natuurlijk in mijn naam JENNY. Kinderen maken van deze dingen een armbandje of een ketting. Ik maakte het voorop mijn boek.
Een mooie bloem (Heidi SWAPP) met een mooie brad als hart en wat lint en embellisments aan de zijkant geknoopt en klaar was mijn kaft weer!
Het is dat jullie nu weten WAAROM er stof op zit, ha, ha....
Niemand die nog iets van de vlekken ziet. Natuurlijk heb ik de achterkant ook met stof bewerkt.
De volgende keer meer over de inhoud!
Het is al weer bijna kwart voor elf! Ik moet nog even scrappen, want anders blijft mijn BOM en mijn Mexico-boek leeg. Ik heb nog heel wat boeken te scrappen, want we hebben al weer heel veel beleefd en mooie foto's gemaakt. Ik heb nu ook leuke foto's voor het vilt-bloemenboekje! Ik heb ze wel, maar ik moet gewoon even "graven "in die dozen vol met foto's. Bovendien ben ik ook nog bezig met een album ALLEEN MAAR OVER SINTERKLAAS!!!!! En dat is ook zo leuk te doen! GENIETEN! En reken maar dat ik geniet van al die thema's. Ik ben een echt THEMA-MENS! Morgenavond gaan we al weer onze ZWARTE PIETEN-PAKKEN passen.....Samen met Ingmar heb ik wel een uur lang in de keuken staan oefenen: de Pietenpasjes voor de Pietendansjes komen er weer aan! Conditie is van belang en het plezier staat voorop!
Ik hou jullie op de hoogte! Liefs, Scarppy Jen D.

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Crisis, wat zonde man...... van dat wijnglas, maar je hebt et schitterend opgelost!

Birgit zei

Hallo Jenny,
Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten zaterdag bij Marja!
'k hoop dat je zondag de tijd genomen hebt om even lekker uit te rusten!
Groetjes,
Birgit