design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

dinsdag 8 juni 2010

LAY OUT na lange tijd / LAY OUT after long time...

Speciaal oor Margerethe en Linda: dit is de uiteindelijke LO geworden Afgelopen zaterdag ermee begonnen op de crop, maar goed.....dan heb je het druk met koffie/thee enz.
Maar ....na wel een jaar is er dan eindelijk weer eens een LO van mijn hand! Lekker in de weer geweest met gesso, de heattool en materialen, die ik nooit gebruikt had, maar die wel lagen te wachten!
Ik was al bang, dat ik het niet meer in de vingers had, maar ik ben er zelf wel blij mee. Ik loop dus nu twee jaar achter met de schoolfoto van Ingmar!
Nog twee LO's te gaan en dan heb ik 2008 en 2009 aan de kant. Het is ontzettend leuk te zien hoe ons kind ieder jaar weer verandert!
Wat vinden jullie van deze?
Geef me jullie mening eens, want daar ben ik echt nieuwsgierig naar! OOk tips of kritiek mag, hoor! Sorry...weer een foto gekanteld geplaatst, maar dat doe ik dus niet, hoor. Dat gaat af en toe zo maar. Heel vervelend....Nu...het gaat mij om de bloem en het hartje van de bloem! Die kunnen jullie goed zien, gelukkig.
Lieve groetjes, Jen.
It has been a long time ago that I made a Lay Out! I was afraid I lost it, but I am happy with this one! It's a schoolpic from Ingmar in 2007. So....I still have two more pics to go!
It is very nice to see how Ingmar is changing every year!
Hope you like this one, too.
Let me know and give me your honest opinion.
That would make me happy, too.
Have a ice day,
Jen.

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Nou je bent het nog zeker niet verleerd Jenny...ziet er prachtigggg uit hoor !! Ik waag me hier niet aan hoor...vindt het vel veels te groot doe mij maar maat kaart whahaha !! Je bijdrage voor Gepke zag er ook weer super uit !!
Lieve groetjes Jeanet

scrappy jen d zei

Dank je lieve Jeanet voor je compliment!
Moet je eerlijk zeggen: vind jouw schitterende creaties het einde, hoor! Dat kan ik dus weer niet zo goed!
Dank je wel voor je lieve comment.
Lieve groetjes terug, Jen.

Lilly zei

Hi Jenny,
dat bevalt me heel goed,zoals alles wat je maakt :))

Groetjes, Lilly

Je@net zei

Mooi lootje, Jen. Je hebt het echt nog wel in de vingers hoor meis!