design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zondag 7 november 2010

Ons keukentje.
Ik was het zo zat!
Heb ik zulke mooie spulletjes (tenmninste...ik ben erg blij met mijn serviesgoedjes) en kon ik ze nooit showen. Altijd maar in dichte kasten en tja....dan weet je het meestal wel: dan pak je het NOOIT! Veel te veel werk om iedere keer die kasten weer uit en in te pakken. Daar mis ik de tijd voor. Nu heeft Peter twee mooie kasten opgehangen. En met een beetje geluk komt er in het midden een iets kleinere, maar helaas waren deze uitverkocht. Ze hadden er nog een bij de Leen Bakker, maar die was gereserveerd. Als deze as dinsdag niet is opgehaald, mag ik het kopen. Ze konden helaas niet meer besteld worden! Dus...DUIMEN dna maar.
Ben dus vandaag druk geweest met het inrichten van de kasten. Moet nog vier unox worsten kopen. Dan kan ik er nog twee van die mooie borden bij kopen. Dan zijn de kasten vol en kunnen we gebruik maken van de mooie spullen. Ik heb het winterservies er ook maar ingeknald. Voor we het weten zitten we midden in de kerst. De vier witte potten ga ik bescrappen in rood-wit tinten. Lijkt me wel passend bij het tafelkleed en de loper van Blond!
Wat vinden jullie er zo van?
Lijkt het een beetje?
Lieve groetjes en bedankt voor eventuele raadgevingen en tips,
Jen.

PS. Let niet op de tassen en rommel aan de rechterkant. Dat had ik eigenlijk voor de foto wel even weg kunnen zetten, maar dat zijn mijn tassen voor school> heb al weer alles voorbereid voor het Sintgebeuren. Ik laad morgen mijn toetoetje weer helemaal VOL! Kinderen BLIJ!

9 opmerkingen:

nora zei

Hoi Jen, dat ziet er prachtig uit joh!!Lekker gezellig.Alles goed bij jullie ?Hier z'n gangetje.Groetjes en geniet ervan.Van Noortje

Lilly zei

Lieve Jen,

ja dat ziet er echt uitnodigend uit, heel gezellig hoor

groetjes, Lilly

a portland granny zei

What wonderful cabinets! I love the open shelves like that. So cute and practical. I translated your post and it sounds like you just bought those shelves....or Peter or you made them?? The translation was a little puzzling!!

Enjoy them! I know you will!

Riet zei

Nou Dat is echt schitterend Jenny,prachtig servies zeg.
Nu maar hopen dat ze nog zo kastje hebben voor je.
Veel plezier ermee.

Liefs Riet.x

Inge zei

ohhh wat ziet dat er superrrrrrrr gaaf en gezellig uit Jenny, ja zo gebruik je het tenminste
groetjes Inge

Inge zei

ik heb wat op mijn blog staan voor je
groetjes Inge

Marjolein zei

Wat een enige kastjes meid, dat staat hartstikke gezellig!
Enne..... kastje nog gescoord of is ie toch opgehaald?

Elly-My Everyday Things zei

Owww... dat wordt duimen... zou natuurlijk wel erg leuk staan nog eentje ertussen. Maar ach, anders verbind je de kastjes toch gewoon met een paar planken die er precies tussen passen? Met een paar mooie steunen er onder staat dat ook vast prachtig. Leuk dat Blond servies, echt gezellig.
De donkere dagen zijn aangebroken, dus ik denk dat je echt gaat genieten van al je mooie winterse spulletjes!
Liefs Elly

scrappy jen d zei

Lieve dames,
Dank jullie wel voor jullie lieve en ondersteunende reacties!
Tja..kastje was uitverkocht en de laatste (die gereserveerd was) helaas opgehaald, maar goed...
De tip van Elly is de goede voor mij! Ik scoor nog wel even twee witte plankjes, hang er kastrandjes aan en dan komt het helemaal goed!
Lieve groetjes,
Jen.