design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zaterdag 26 maart 2011

SCHITTEREND PAPIER VAN GEPKE'S HAND!

Deze prachtige papierlijnen zijn ontworpen door GEPKE van YOUR ZOAP!
Vier absolute OOGVERBLINDENDE PAPIERLIJNEN!
Ze heten: - BLEU PASTEL d'HOLLANDE,
- ROSE d'HOLLANDE,
- ROUGE d'HOLLANDE en
- MARINE d'HOLLANDE.
In iedere verpakking zitten maar liefst 8 vellen designpapier van het A4 formaat. Het werkt heel erg fijn! Gepke gaf ons allemaal een mooi tasje met de 4 papierlijnen erin mee en ik heb al twee kaarten gemaakt!
Zachte kleurtjes doen het altijd goed, maar de frisse kleuren van MARINE en ROUGE doen mij denken aan heerlijke, frisse ochtenden op de Nederlandse dijk! Voor ieder wat wils! Elly zong al bi jhet zien van de Rouge lijn!
Ik dacht direct bij de MARINE aan de zee en mijn zoons en Inge en Jeanet slaakten een zucht bij de PASTEL en ROSE!
We zullen er heerlijk mee stoeien! Wil je meer weten?
Kijk snel op:

www.yourzoap.nl
www.kippershobby.nl

Veel knutselplezier,
Jen.

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Owwwwwww Jenny wat heb je een heeeeeeeeeeerlijk verslag geschreven van de superrrr gezellige dag die we hebben gehad met z'n allen, die overigens veeeeeeels te snel omging !! Ik vond het superrrrr je te ontmoeten , je bent een bijzonder mens !! En nog heeeeeeel erg bedankt voor je prachtige envelop die nu leeg is hoor hihihi!! Trouwens jij bent ook een knappe freubelaar hoor , je liet ons geweldige creaties zien ! Ik heb genoten !Een fijn weekend !
Liefsssss Jeanet

nora zei

Hoi Jen Hoest met jou??? Heb al een poosje niet meer op de blogs gekeken, maar wat heb ik veel gemist zeg!!Wat een leuke zeepkettingen heb je gemaakt,enne dat papier echt super joh.Tot horens groetjes Noortje

Elly-My Everyday Things zei

Wauw, wat een verlag heb je er van gemaakt! Wat was het een superdag hè! Ik heb ook zóóó van genoten! Enne... onderschat jezelf niet hè! We hebben vol bewondering al je kunstwerkjes bekeken! En volgens mij waren we allemaal onder de indruk van al jouw activiteiten, op school, op het kinderdagverblijf, als moeder, als vrouw en natuurlijk als scrapster!
Liefs Elly

Frences zei

Wat ontzettend jammer dat ik niet kon, vooral nu ik zie hoe gezellig jullie het ook nog eens gehad hebben en allemaal leuke dingen gezien, gemaakt, gekregen en gecreëerd :)
Volgende keer ben ik er bij hoor!!

Groetjes Frences