design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

woensdag 14 januari 2009

Challenge doubledutchchallenges!

Ik zag een hele leuke wedstrijd op de blog van http://www.doubledutch.challenges.blogspot.com !! Ik heb snel een ronde kaart gemaakt (want dat was de opdracht!) met de tekst: HAPPY WINTER DAY'S
Ook al is ijs bijna al weer weg....
Het is en blijft winter en ik blijf hopen op een beetje sneeuw....
Gewoon...een klein beetje, zodat de kindertjes nog een beetje pret kunnen maken en met hun sleetje van de dijk kunnen roetsjen! Ik hoop, dat jullie allemaal mee gaan doen, want het is zo'n leuk idee enne...ga snel kijken, want de dames maken prachtige dingen!
Een fijne dag, groetjes, Jen.6 opmerkingen:

jacqueline zei

hallo Jenny

heel hartelijk bedankt voor je kaart. wat een pracht examplaar. Hij staat dan ook boven op de schoorsteenmantel zodat we er steeds zicht op hebben. En je was zeker de laatste niet, want er komen nog steeds kaarten binnen ( al zijn het er niet mee zoveel als in het begin, maar het is elke keer weer een verrassing.

groetjes van Jacqueline en haar mannen

Riet zei

wat heb je dat weer schitterend gemaakt Jen.

liefs Riet.

marije zei

mooi kaartje,
heel apart zo rond.
een goed idee, kan ik misschien ook een x doen.

Elly zei

Deze is echt geweldig Jen!!!! Eigenlijk zou je eens bij de dutchfreestyle groep moeten kijken, volgens mij is dat wel iets voor jou (een emailgroep van yahoo). Wat leuk dat er zoveel mensen meedoen met je challenge, ik kijk nu alweer uit naar het volgende woord (of de volgende zin)!

Marjolein zei

Ooooooooh wat een schitterende kaart meis, wat enig met dat lace zo langs de rand!!! Hartstikke goed gedaan joh, gauw melden op het DD blog, dan ding je mee naar de prijs:-)

Erica zei

Een kunstwerkje is het Jen! Bedankt voor het meedoen met onze challenge!

Groetjes,
Erica