design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

woensdag 15 augustus 2007

Zo leuk te maken!!! Het ultieme kijkkastje.

Door een winkeliers-echtpaar in Appingedam ben ik gevraagd een workshop te geven. Leuk natuurlijk, want dat betekent, dat het scrappen hier en daar in het hoge noorden toch al iets populairder aan het worden is! Dus....Bedacht ik dit kijkkastje van hout. Helemaal bescrapt, of moet ik zeggen opgepimpt?
Het hout is grof geverfd met acrylverf en met inkt bewerkt toen de verf droog was. Dat gaat gelukkig erg snel met acrylverf: het kastje was dus zo af. Toen met die prachtige Basic Grey papierlijn "Infuse"aan de slag. Heerlijk om mee te werken en het resultaat vind ik zelf erg geslaagd. Ik ben dus voor het eerst redelijk tevreden over mijn werk. Soms is het papier zo mooi......Bijna zonde er iets op te plakken. Dit kastje hang ik niet op, want.......Het heeft een verrassing aan de achterzijde!!!! En zo is een simpel houten kastje een heel mooi sieraad in mijn huiskamer geworden. Alhoewel.........Het gaat eerst naar de winkel: kunnen mensen zien wat ze te verwachten hebben bij deze workshop. Binnenkort dus aan de slag bij: Hobby-speciaalzaak Greet in Appingedam! Telefoon: 0596-572739.
Meedoen? Interesse? Bel Greet!

1 opmerking:

Marjolein zei

Joh.....wat is dit gaaf zeg!! Heb alle foto's bekeken en het ziet er supergoed uit hoor! Groot gelijk dat je dit na de workshop lekker in huis wilt hebben, veel te mooi, (en ook persoonlijk) om daar te laten!