design team member luzifi. Look at www.luzifi.com

zondag 28 september 2008

Fall is here......


This sunday the sun is coming thrue the fog and the temperature will be wonderful again......
But.....everything is showing us that FALL really has come now!
For the first time this year my little pumpkins turned out beautiful. A couple of years ago my little lantern-plant died: too much rain and the "wet"soil did kill it. But....Mien surprised me yesterday with a sack full of orange lanters! THANK YOU, MIEN! You made me soooo HAPPY with these pretty autumn-babies! And.....Peter had to take Björn again to EMERGENCY in the HOSPITAL! His wound was leaking thrue the plaster again! Monday we have to come back and then the plaster-master will put new walking plaster on the leg! So....Björn is in bed again! No walking or going out for him today. I hope Peter can carry him outside, so he can enjoy this wonderful day also.
Hope you enjoy it!
And behalfe on Björn and the men: THANK YOU ALL FOR YOUR SWEET MAILS, CARDS AND YOUR SUPPORTING WORDS AND FRIENDSHIP!


Vandaag piept de zon al weer door de mist en het belooft weer een prachtige dag te worden met een heerlijke temperaturr!
Toch wijst alles erop, dat de herfst toch echt gekomen is: we kunnen er niet meer onderuit, want de herfst-producten zijn aan het rijpen en sommige vruchten zijn al klaar! Voor het eerst zijn onze kleine pompoentjes goed gelukt! We hadden ooit een lantaarn-plantje in de tuin, maar doordat het te nat stond is het dood gegaan!
Mien verraste me gisteren met een hele zak vol oranje lantaarntjes en zoals jullie kunnen zien, hebben deze schattige herfst-babies al een mooi plekje gekregen! Een hele grote vaas VOL! MIEN, REUZE BEDANKT! Ik ben er echt heel erg blij mee!
Gisteren moest Peter onze zoon weer naar het ziekenhuis brengen, want zijn wond lekte weer door het gips heen. Niet fijn, nee....Zeker ook heel pijnlijk voor Björn. We hopen het te beperken, maar we zitten nu wel 2 keer per week op de gekste tijden in het ziekenhuis. Gelukkig zijn ze daar ook heel erg begripvol en doen ze zo hun best! Dus....In het weekend is er geen gipsmeester en doen de verpleegkundigen een zachte gips om het been. Hiermee kan Björn niet lopen: dus...zit ie op het bed. Ik hoop, dat Peter hem straks naar buiten kan tillen, zodat Björn ook nog even van de laatste zonnestralen kan genieten!
Ik hoop, dat jullie een heerlijke dag mogen hebben! Geniet ervan! En dan wil ik jullie ook- mede namens Björn en de rest van de mannen- heel hartelijk bedanken voor jullie mooie kaarten, jullie opbeurende mails, jullie telefoontjes en jullie VRIENDSCHAP, die wij vooral in deze moeilijke tijden bijzonder WAARDEREN!
Liefs, Jen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice blog

Je@net zei

Het valt allemaal niet mee hè meis! Die arme Björn toch!
Ik hoop dat tie deze dagen nog van het mooie weer kan genieten. Het is zooo lekker buiten.
Sterkte hoor en zorg goed voor jezelf!

Mireille zei

Het ziet er alweer lekker herfstachtig uit bij je. Ik heb ook wel weer zin in een beetje herfstsfeer. Toch altijd weer gezellig :-)
Veel sterkte met Bjorn want ik lees dat het allemaal even niet zo lekker gaat.

Marjolein zei

Dat staat gezellig meis! Leuk zijn die lantaarntjes toch!!! Ik moet ook eens wat tevoorschijn halen ergens.... toch wel leuk!
De boel van niet mee he.... gatsie, het houdt ook niet op! Ik hoop dat Bjorn nog even lekker buiten kan zitten, en probeer jij ook wat rust te krijgen?

Elly zei

Lieve Jen, wat toch een ellende elke keer! Bij onze Tim is het gips er vandaag af gegaan, maar goed, dat was natuurlijk een peuleschilletje vergeleken met Björn. Wens je kereltje maar weer heel veel sterkte met alles! Ik duim voor 'em dat het gauw weer beter zal gaan!
Je herfsttafereeltjes zijn prachtig! Alhoewel ik geen oranje-mens ben, kan ik er intens van genieten van die kleurenexplosie in de herfst. Gezellig die vaas vol lampionnetjes! En de pompoentjes horen ook helemaal bij deze tijd van het jaar. Gelukkig maak je er toch elke keer een klein feestje van!

Mireille zei

jeetje meis.. het zit niet mee he.. gatsie gatsie..
arme vent! maar je herfst tafereeltjes zijn verrukkelijk!

stieneke zei

Hallo Jenny.

Ja de herfst is weer begonnen. We maken het weer gezellig in huis.Sterkte met Björn en beterschap